beauty 1

Orthomol beauty

Aktiviraj svoju prirodnu lepotu. Iznutra.

Vremenom, naša koža gubi elastičnost, zategnutost i vlagu. To se dešava u dubini: proizvodnja kolagena i sadržaj hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu labave i dovode do vidljivih promena. Orthomol Beauty, novi kozmetički napitak sa odabranim sastojcima, podržava lepotu kože iznutra, tako da ona sija spolja.

Bez laktoze i glutena

Za Nju

Okus marakuje i narandže

Sertifikovani kvalitet

Vaš sjaj prema van - uz podršku iznutra

Samo Orthomol Beauty kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim vitamin-Q10-kompleksom. Kombinuje fito-ekstrakt masline sa koenzimom Q10 i vrednim vitaminima. Pored toga, sadrži biotin, cink i selen za održavanje lepe kože, kose i noktiju.

Dobro snabdeven kolagenom i hijaluronskom kiselinom

Mlada i zdrava koža se u velikoj meri sastoji od kolagena. Ovaj protein daje strukturu i čvrstinu kože. Hijaluronska kiselina kao važno skladište vode za vlagu kože. Od 25. godine metabolizam se usporava, a samim tim i snabdevanje kože hranljivim materijama. Izgradnja kolagena i hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu svojstvenom telu se olabavi.

Jedinstven u formuli lepote. Fitamin Q10 kompleks.

Bogat je hidroksitirozolom, polifenolom. Polifenoli su vredne biljne supstance koje štite stablo masline od uticaja okoline. Njegov fito-ekstrakt je takođe bitan element u našoj formuli lepote.

Orthomol Beauty oblik doziranja

Konzumirajte sadržaj jedne bočice dnevno tokom ili posle obroka. Promućkajte pre upotrebe.

FAQ – Česta pitanja u vezi sa Orthomol Beauty

Orthomol Beauty je dodatak ishrani sa esencijalnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Orthomol Beauty je injekcija lepote koja podržava kožu iznutra. Hijaluronska kiselina reguliše vlažnost kože kao važno skladište vode. Kolagen kao strukturni protein odgovoran je za čvrstoću kože. Sa starenjem, prirodna proizvodnja kolagena i hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu opada. Pored toga, sadržani vitamin C doprinosi normalnoj izgradnji kolagena za normalno funkcionisanje kože, a vitamin C, E, cink i selen štite ćelije od oksidativnog stresa. Orthomol Beauty podržava kožu iznutra tako da može da sija spolja.

Orthomol Beauty je pogodan za sve koji žele da podrže kožu iznutra. Pošto je nega izvana ograničena, između ostalog, veoma je važno snabdevati kožu esencijalnim hranljivim materijama iznutra.
Orthomol Beauty je dostupan kao praktična bočica za piće.
Orthomol Beauty je dostupan kao praktična bočica za piće (dnevna porcija) koja se nalazi u kvalitetnoj Beauty Box-u od 30 komada i u pakovanju od 7 komada za jednonedeljnu probu.

Kako je Orthomol Beauty oplemenjen koncentratom narandže i marakuje, dnevne porcije imaju prijatan voćni ukus i konzumacija lako postaje svakodnevni ritual. Neki oduševljeni kupci držali su Orthomol Beauty u frižideru i bukvalno se radovali svakodnevnom unosu lepote sa ohlađenom „markujom“.

Različite verzije pakovanja nude kupcu prodajnu veličinu za svaku priliku. Orthomol Beauty je dostupan u ukupno dvije varijante. Sa prelepim paketom od 30 komada svakodnevna potrošnja se može integrisati u predivan ritual nege, a praktično pakovanje od 7 komada za nedeljni tretman nudi mogućnost testiranja proizvoda.

Pošto su telu potrebni mikronutrijenti svaki dan, Orthomol Beauty je dostupan kao praktična dnevna porcija koja se savršeno uklapa u svakodnevnu rutinu lepote. U isto vreme, dnevne porcije su praktične i mogu se poneti na posao ili putovanje. Ambalaža štiti vredne sastojke od, na primer, svetlosti, a uz adekvatno skladištenje, sadržaj mikronutrijenata ostaje očuvan do isteka roka trajanja.

Orthomol Beauty kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim vitamin-Q10-kompleksom – kombinacijom vrednih vitamina, koenzima Q10 i fito-ekstrakta masline. Ovaj ekstrakt sadrži hidroksitirosol, polifenol. Polifenoli su vredne biljne supstance koje štite stablo masline od uticaja okoline. Ekstrakt masline je takođe bitan element u našoj formuli lepote. Pored toga, cink, biotin i selen su uključeni da podrže lepotu. Orthomol Beauty ubeđuje kroz idealnu kompoziciju koja je u saradnji sa naučnicima prilagođena potrebama kože.

Čuvajte Orthomol Beauty na hladnom mestu zaštićenom od svetlosti.

Dnevna porcija Orthomol Beauty sadrži 1,5 g šećera.
Orthomol Beauty sadrži kolagen, hijaluronsku kiselinu, vitamin E, vitamin C, koenzim Q10 i ekstrakt masline koji, između ostalog, sadrži hidroksitriosol. Sveukupno izbalansiran sastav mikronutrijenata zasnovan na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti naučnika koji podržavaju lepotu kože.

Jedinstveni vitamin-Q10-kompleks Orthomol Beauty kombinuje fito-ekstrakt masline sa vitaminima i koenzimom Q10 tako da je lepota najbolje podržana iznutra. Fito-ekstrakt masline potiče od mediteranskog drveta masline i sadrži polifenol, sekundarnu biljnu supstancu. Važan polifentol je hidroksitriosol. Ova supstanca štiti maslinu od uticaja okoline i doprinosi dugovečnosti drveta. Vitamin-Q10-kompleks zajedno sa svojim sekundarnim biljnim supstancama je suštinski element formule lepote Orthomol Beauty-ja.

Hijaluronska kiselina koja se nalazi u Orthomol Beauty-u može se opisati kao skladište vode u koži i vezivnom tkivu jer snabdeva kožu vlagom i podiže je iznutra. Hijaluronska kiselina može da uštedi mnogo vode i tako reguliše režim vode. Starenjem se smanjuje proizvodnja hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu, koja je karakteristična za telo, a telo gubi vlažnost i elastičnost.
Kolagen koji se nalazi u Orthomol Beauty-u je strukturni protein koji je odgovoran za zategnutost i čvrstinu kože. Peptidi kolagena se nalaze u koži kao neupletena lopta u dermisu, gde grade čvrstu strukturu sa karakterističnom kombinacijom aminokiselina. Sa starenjem, proizvodnja kolagena u koži i vezivnom tkivu koja je svojstvena telu slabi. A sunce, zagađivači životne sredine i oksidativni stres snižavaju nivo kolagena u koži, tako da vremenom koža gubi čvrstinu.
Mnogi vitamini i minerali u koncentrovanom obliku imaju gorak ili neprijatan ukus. Da bi Orthomol Beauty imao prijatan ukus, u proizvodnji koristimo malu količinu različitih zaslađivača.
Konzumiraj sadržaj jedne bočice (dnevna porcija) Orthomol Beauty tokom ili posle obroka. Promućkaj pre upotrebe.
Preporučuje se redovna i dugotrajna konzumacija Orthomol Beauty-a kako bi se pokrile posebno povećane potrebe za mikronutrijentima. Tvoja individualna situacija je najbolje poznata tvom lekaru ili farmaceutu – pitaj ga o idealnom trajanju konzumacije.

Preporučuje se jedna bočica Orthomol Beauty-a dnevno tokom dužeg vremenskog perioda, jer su mikronutrijenti organizmu potrebni svakodnevno.

Orthomol Beauty je dizajniran za odrasle. Za decu od 4 godine preporučujemo samo Orthomol Junior proizvode. Svako dete, odnosno svaka mlada osoba, razlikuje se po svojoj fizičkoj konstituciji. Zbog toga preporučujemo da se o potrošnji Orthomol Beauty-a osobama mlađim od 18 godina posavetuje sa lekarom.

Da, Orthomol Beauty ne sadrži laktozu.

Da, Orthomol Beauty je bez glutena.

Ne, Orthomol Beauty nije bez fruktoze.
Da, Orthomol Beauty ne sadrži titanijum dioksid.
Da, Orthomol Beauty ne sadrži jod.

Orthomol Beauty ne sadrži jod, pa se može koristiti i kod problema sa štitnom žlezdom.

Orthomol Beauty nije pogodan za vegetarijansku ili vegansku ishranu jer sadrži kolagen životinjskog porekla.
Orthomol Beauty je pogodan za osobe obolele od dijabetesa. Treba uzeti u obzir količinu od 4 g ugljenih hidrata u dnevnoj porciji. Rado ćemo te posavetovati u vezi sa tim.
Prema Uredbi EU 1169/2011, svi alergeni sadržani u namirnicama moraju biti jasno navedeni u listi sastojaka. Mi poštujemo ovu obavezu bez kompromisa u svim našim proizvodima. Istovremeno, Orthomol Beauty ne sadrži laktozu i gluten. Za ostale intolerancije na životne namirnice možeš nam se obratiti i rado ćemo ti pomoći.
Interakcije Orthomol Beauty sa lekovima nam do sada nisu poznate. Uvek nas možeš kontaktirati sa konkretnim pitanjima i mi ćemo te posavetovati.
Konzumiranje Orthomol Beauty-a tokom trudnoće ili dojenja je moguće. Međutim, Orthomol Natal je zbog svog specifičnog sastava najpogodniji za majku i dete u tom periodu. Savetujemo ti da o ovom pitanju razgovaraš sa svojim lekarom.

Orthomol Beauty možeš nabaviti u apoteci. Apotekarski tim stoji ti na usluzi kao kompetentan konsultantski partner. Pored Orthomol Beauty-a, možeš npr. naći u raznim onlajn apotekama. Potraži u našem pretraživaču apoteka klikom na „Pronađi najbliže prodajno mesto“.

Orthomol Beauti se prodaje isključivo u apotekama. Obrati pažnju na aktuelne akcije i promocije u tvojoj apoteci, odnosno u apotekama u kraju. Pored toga, Orthomol Beauty se nudi u raznim online apotekama. Potraži u našem pretraživaču apoteka klikom na „Pronađi najbliže prodajno mesto“.
Orthomol Beauty je dodatak ishrani koji ne bi trebalo da služi kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Uz to, obrati pažnju na zdrav način života.

Jednu bočicu Orthomol Beauty pića možeš bez problema poneti u ručni prtljag. Sadrži 20 ml tečnosti. Obrati pažnju na opšte smernice za tečnosti.

Navedena preporučena količina potrošnje za Orthomol Beauty se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani ne bi trebalo da služe kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Obrati pažnju na zdrav način života. Orthomol Beauty treba čuvati van domašaja male dece. Zbog prirodnih sastojaka koji se nalaze u proizvodu, unutrašnji poklopac može da promeni boju. Takođe može izazvati mrlje ili zamućenje boca za piće. Sve ovo uopšte ne utiče na kvalitet proizvoda.

Imaš li još pitanja?

Kontaktiraj našu korisničku podršku ako na tvoje pitanje u odeljku F&Q iznad sa najčešćim pitanjima o proizvodu nije odgovoreno. Bićemo srećni da vam dodatno pomognemo.

Saveti i novosti o imunitetu

Admir Hadžić, profesor sporta i licencirani personalni trener, nudi nekoliko saveta za početnike koji će ti pomoći da se osećaš samouvereno i izvučeš najviše iz ... >
Naša koža svakodnevno se suočava s brojnim izazovima, od štetnih UV zraka do onečišćenog okoliša, često ostavljajući za sobom vidljive tragove starenja i nepravilnosti. Upoznajte ... >
Kada razmišljaš o putovanju, uvek se postavlja pitanje gde ići, da li na more ili možda na planinu, a što da ne i u banju! ... >
Dr. Aleksandar Stanojević, Specijalista internista-gastroenterolog u Poliklinici Žutić savetuje kako održati jak imunitet creva, pa tako i celokupni imunitet. ... >

Orthomol Newsletter

Svakih 6 sedmica šaljemo ti pažljivo istražene vesti na teme vezane za tvoje zdravlje! Napomene o zaštiti podataka sam pročitao/la.

    Želim više znati o:

Živci, psiha i stres

Živci, psiha i stres

Burnout: uzroci, simptomi, dijagnoza, terapija i prevencija