Orthomol fertil plus

Bitni mikronutrijenti za mušku plodnost

Neostvarena želja za decom ne samo da može da optereti partnersku vezu – već i snizi samopouzdanje. Dobra vest: i kao muškarac možeš da postaneš aktivan u pripremi svog tela za planiranje dece. Muška plodnost može da se prirodno podrži kroz uravnoteženu ishranu bogatu mikronutrijentima.

Za njega

Bez laktoze i glutena

Pakovanje za 3 meseca

Sertifikovani kvalitet

Od želje za detetom do željenog deteta

Da li će se želja za detetom ostvariti odlučuje i kvalitet sperme. Mnoge studije poslednjih decenija dokazale su da se plodnost može podržati kroz mikronutrijente. Telu su potrebni ključni gradivni blokovi za izgradnju i sazrevanje sperme. Ako nisu dostupni u dovoljnim količinama, to može uticati na kvalitet sperme. Orthomol Fertil plus te prati od početka na putu do očinske sreće – tako da se vaša želja za detetom pretvori u željeno dete.

Esencijalni mikronutrijenti za mušku plodnost

Orthomol Fertil plus je zasnovan na naučnim saznanjima i sadrži mikronutrijente koji su neophodni za normalnu proizvodnju sperme i diobu ćelija. Prirodno se nalaze u hrani i idealno su kombinovani u Orthomol Fertil plus. Njihova hranljiva svojstva mogu blagotvorno uticati na plodnost.

Nutritivna svojstva

Esencijalni mikronutrijenti za mušku plodnost

  • Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji.
  • Selen doprinosi normalnoj izgradnji sperme.
  • Vitamin B6, vitamin B12 i folna kiselina doprinose normalnom metabolizmu homocisteina.
  • Vitamin B12, vitamin D i cink igraju ulogu u deobi ćelija.
  • Bakar, selen, vitamin C, vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
  • Sa L-karnitinom, koenzimom K10 i omega 3 masnim kiselinama

Orthomol Fertil plus oblici doziranja

Konzumirajte sadržaj kesice dnevno, najbolje sa puno tečnosti tokom ili posle obroka. Dnevni deo se može konzumirati tokom dana.

FAQ – Česta pitanja u vezi sa Orthomol Fertil plus

Orthomol Fertil plus je dodatak ishrani i sadrži esencijalne mikronutrijente za mušku plodnost. Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona, kao i normalnoj plodnosti i reprodukciji. Selen doprinosi normalnoj izgradnji sperme.
Orthomol Fertil plus je dodatak ishrani za muškarce koji žele da podrže svoju plodnost.
Orthomol Fertil plus je dostupan u obliku tableta/kapsula.
Orthomol Fertil plus je dostupan kao mesečno pakovanje od 30 dnevnih porcija i kao 3-mesečno pakovanje od 90 dnevnih porcija.
Pošto se Orthomol Fertil plus preporučuje za svakodnevnu upotrebu, dnevne porcije se pakuju pojedinačno. Ovo ne samo da sprečava greške tokom svakodnevne upotrebe, već imaš i mogućnost da svoje dnevne porcije jednostavno poneseš sa sobom, npr. na posao ili putovanje. Pored toga, pakovanje u pojedinačne kese služi za zaštitu, jer su mikronutrijenti osetljivi na svetlost, kiseonik i toplotu. Kroz pakovanje koje štiti od svetlosti, kompletan sadržaj mikronutrijenata ostaje očuvan tokom pravilnog skladištenja do isteka roka trajanja Orthomol Fertil plus.
Orthomol Fertil plus treba čuvati na hladnom i suvom mestu.
Orthomol Fertil plus sadrži razne vitamine, folnu kiselinu, vitamin B6, vitamin B12, vitamini A, D, C i E i minerali cink, bakar i selen. Pored toga, sadrži L-karnitin, koenzim K10 i omega 3 masne kiseline.
Želatin u Orthomol Fertil plus je goveđeg porekla.
Konzumirajte sadržaj Orthomol Fertil plus kesice dnevno, najbolje sa dosta tečnosti tokom ili posle obroka. Dnevni deo se može konzumirati odjednom ili, po želji, raspodeliti tokom dana.
Proces stvaranja i sazrevanja sperme traje nekoliko nedelja. Cink kao doprinos normalnoj plodnosti i reprodukciji i selen kao doprinos normalnoj proizvodnji sperme potrebni su svakodnevno. Zato preporučujemo dugotrajnu konzumaciju, ali najmanje 3 meseca.
Preporučuje se svakodnevna konzumacija Orthomol Fertil plus u dužem vremenskom periodu, jer su mikronutrijenti organizmu potrebni svakodnevno.
Da, možeš konzumirati tablete/kapsule od jedne dnevne porcije Orthomol Fertil plus tokom dana. Preporučujemo da ih konzumiraš tokom ili posle obroka, čak i kada se konzumiraju odvojeno.
Generalno preporučujemo da se dnevna količina za Orthomol Fertil plus ne prekorači. Ako slučajno konzumiraš više od preporučene dnevne porcije Orthomol Fertil plus, to nije problem. Ali to ne bi trebalo da postane navika.
Orthomol Fertil plus je dodatak ishrani za podršku muške plodnosti i stoga se konzumira u fazi želje za detetom. Pošto je svako planiranje porodice individualno, ne može se definisati starosna granica za konzumaciju Orthomol Fertil plus.
U nekim slučajevima može doći do blagog podrigivanja zbog kondicioniranog ribljeg ulja (omega 3 masnih kiselina) koje se nalazi u Orthomol Fertil plusu. U ovom slučaju možeš konzumirati kapsule pre spavanja.
Da, Orthomol Fertil plus je bez laktoze.
Da, Orthomol Fertil plus je bez glutena.
Da, Orthomol Fertil plus ne sadrži titanijum dioksid.
Da, Orthomol Fertil plusne sadrži jod.
Orthomol Fertil plus ne sadrži jod, pa se može koristiti i kod problema sa štitnom žlezdom.
Orthomol Fertil plus nije pogodan za vegetarijansku ili vegansku ishranu jer su neki sastojci životinjskog porekla.
Orthomol Fertil plus je pogodan za osobe obolele od dijabetesa.
Prema Uredbi EU 1169/2011, svi alergeni sadržani u namirnicama moraju biti jasno navedeni u listi sastojaka. Mi poštujemo ovu obavezu bez kompromisa u svim našim proizvodima. Istovremeno, Orthomol Fertil plus ne sadrži laktozu i gluten.
Jedna dnevna porcija Orthomol Fertil plus sadrži 7 kcal.
Orthomol proizvodi su dizajnirani kao dnevne porcije i uglavnom se ne konzumiraju u isto vreme. Zbog toga se generalno ne preporučuje istovremena konzumacija Orthomol Fertil plus sa drugim Orthomol proizvodima. To zavisi od pojedinačnog proizvoda. Ako se odlučiš za dva proizvoda, možeš npr. konzumirati uz svakodnevnu zamenu. Za dalja pitanja, uvek nas možeš kontaktirati lično kako bismo što bolje odgovorili na pitanja.
Interakcije Orthomol Fertil plus sa lekovima do sada nam nisu poznate.
Orthomol Fertil plus možeš kupiti u apoteci. Apotekarski tim stoji ti na usluzi kao kompetentan konsultantski partner. Pored toga, Orthomol Fertil plus možeš npr. naći u raznim onlajn apotekama. Potraži u našem pretraživaču apoteka klikom na „Pronađite najbliže prodajno mesto“.
Orthomol Fertil plus se prodaje isključivo u apotekama. Obrati pažnju na aktuelne akcije promocije u tvojoj apoteci, odnosno u apotekama u blizini. Pored toga, Orthomol Fertil plus se nudi u raznim online apotekama. Potraži u našem pretraživaču apoteka klikom na „Pronađite najbliže prodajno mesto“.
Orthomol Fertil plus je dodatak ishrani koji ne bi trebalo da služi kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Stoga, obrati pažnju na zdrav način života.

Pošto je Orthomol Fertil plus u obliku tablete/kapsule i nije tečni proizvod, možeš ga nositi sa sobom u ručnom prtljagu bez ikakvih problema.

Navedena preporučena dnevna doza za Orthomol Fertil plus ne sme se prekoračiti. Dodaci ishrani ne bi trebalo da služe kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Obrati pažnju na zdrav način života. Orthomol Fertil plus treba držati van domašaja male dece.

Imaš li još pitanja?​

Kontaktiraj našu korisničku podršku ako na tvoje pitanje u odeljku F&Q iznad sa najčešćim pitanjima o proizvodu nije odgovoreno. Bićemo srećni da vam dodatno pomognemo.

Saveti i novosti o imunitetu

Planiranje odmora sa bebom može biti izazov, ali uz dobru pripremu može se pretvoriti u nezaboravno iskustvo za celu porodicu. ... >
Osteoartritis je jedan od najčešćih degenerativnih oboljenja zglobova koje pogađa milione ljudi širom sveta. ... >
Dr Maja Šlaković, specijalista ginekologije i akušerstva, objašnjava ... >
Kao fizioterapeut, svaki dan radim sa ljudima koji se suočavaju ... >

Orthomol Newsletter

Svakih 6 sedmica šaljemo ti pažljivo istražene vesti na teme vezane za tvoje zdravlje! Napomene o zaštiti podataka sam pročitao/la.

    Želim više znati o:

Sve što trebaš. Uvek tu za tebe. Od samog početka.

Test na trudnoću je pozitivan - šta sad?